MeiseReise® Cara Compact Sonderedition Pepper

Huur de MeiseReise® CaraCompact "Pepper" - meer luxe voor uw camperreizen.


  • OMSCHRIJVING
  • UITVOERING
  • PLATTEGROND
  • HUURPRIJS
  • Video

De camper voor luxe reizen met het fijnste Pepper comfort.

De MeiseReise® luxe camper Cara Compact special edition "Pepper" is de nieuwe steilstarter onder de semi-geïntegreerde en dat is niet voor niets. Het is vrij eenvoudig: huuraanvraag aan de MeiseReise® Cara Compacte speciale editie Pepper


Onze CaraCompact is een echt succesmodel. In compacte afmetingen combineert hij de wens om te reizen met comfort en maakt hij van een kampeervakantie een echte, avontuurlijke reis. Nu gaan we er een primeur aan toevoegen - en de CaraCompact een goede boost geven: als extra scherp speciaal model EDITION [PEPPER] rolt hij met u mee naar de mooiste bestemmingen in Europa.

Comfortabel reizen van etappe naar etappe met navigatie en achteruitkijkcamera.

Verheug u op het efficiënte Peugeot-chassis met 130 PS, de comfortabele tempomaat met cruisecontrol, het high-end entertainment- en multimediapakket en vele andere spannende extra's.

De MeiseReise® Cara Compact kan snel, veilig en comfortabel worden verplaatst op de snelweg en in kronkelig terrein, dankzij de uitstekende rijeigenschappen en wendbaarheid. Onze huurders zijn verbaasd over de vele manieren waarop spullen kunnen worden opgeborgen. Bovendien overtuigt de camper met een goede uitrusting en een hoogwaardige afwerking, die u veel vakantieplezier zal geven. Bij ons huurt u een nieuwe, perfecte MeiseReise® Cara Compact speciale editie "Pepper"

MeiseReise®: goede prijzen, leuke reis.

Data protection
, Owner: (Registered business address: Germany), processes personal data only to the extent strictly necessary for the operation of this website. All details in the privacy policy.
Data protection
, Owner: (Registered business address: Germany), processes personal data only to the extent strictly necessary for the operation of this website. All details in the privacy policy.