MeiseReise® Huur Carrousel

MeiseReise®- Karussell Preise für Wohnmobile

MeiseReise® Huur Carrousel

U wilt het ervaren, u heeft een tijdvenster, maar u bent flexibel in tijd - dan gaat u naar de MeiseReise® huurcarrousel. Onverslaanbare prijzen, meest comfortabele reizen - dit is het motto dat wij hanteren wanneer wij toverachtige campers te huur aanbieden aan vakantiegangers die flexibel zijn in termen van tijd. En hoe werkt dat? Heel gemakkelijk, geeft u ons even het tijdvenster door. Hoe groter het tijdvenster, hoe groter de kans en vervolgens het aantal vakantiedagen voor uw reis.

Nu even afwachten. Wij draaien onze prijscarrousel voor u en bieden u dagprijzen van € 65,00 - € 90,00 per dag. En wat doet u - u gaat ervoor: een unieke prijs met gloednieuwe, comfortabele campers voor een onvergetelijke vakantiebelevenis.

U ontvangt: een voor minstens 2 personen optimaal uitgerust, modern en zo goed als een nieuwe camper met fietsendrager, zonwering, navi met achteruitrijcamera, autom. SAT-installatie met TV en complete kampeeruitrusting - meer gaat niet. In deze aanbieding bepalen we welke camper u krijgt. In ruil daarvoor krijgt u een camper te huur voor onovertroffen gunstige voorwaarden.

Een voorbeeld: U heeft 6 weken vakantie van midden augustus tot eind september. U wilt echter slechts 10 dagen op reis gaan en de tijd om te vertrekken is voor u niet belangrijk. Dan bent u de beste kandidaat voor onze MeiseReise® huurcarrousel. U geeft ons de periode van 15 augustus tot 30 september door en schrijft daarbij: ''Draai de carrousel voor mij, ik wil de beste prijs voor 10 dagen vakantie met de camper.''

MeiseReise®: goede prijzen, leuke reis.

Vraag een gratis offerte aan - snel naar de huurcarrousel!

Hoe langer de periode, hoe groter de kans op carrouselprijzen!!!